4.5/5
Ma-vr  09.00-17.30
Zoeken
Klantbeoordeling:
9,1
4.6/5
Bereikbaar:
Ma-vr  09.00-17.30

Ik regel mijn zorg goed. Zorgverzekering vergelijken? (2024)

Vind eenvoudig de beste zorgverzekering die bij jou past, stap over én bespaar veel geld

Vind de goedkoopste zorgverzekering die bij jou past, stap over én bespaar tot €350,- per jaar

Ik regel mijn zorg goed in 2024 door zorgverzekeringen te vergelijken?

Ik regel mijn zorg goed is een campagne van de Rijksoverheid. De Rijksoverheid probeert via diverse commercials via TV en radio mensen te helpen met allerlei vragen rondom de zorgverzekering en raadt aan om zorgverzekeringen te vergelijken. 

Ontdek wat de beste zorgverzekering voor jou is met onze gratis zorgvergelijker.
Stap vandaag nog over naar de beste zorgverzekering 2024.

Reclame animatie 'ik regel mijn zorg goed'

In deze ik regel mijn zorg goed animatie van de Rijksoverheid vertelt Joop waarom hij het zo fijn vindt dat hij kan overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Belangrijkste vragen ‘ ik regel mijn zorg goed ’ campagne

De belangrijkste vragen die de ‘ ik regel mijn zorg goed ’ campagne beantwoordt zijn de volgende:

  • Hoe hoog wordt het eigen risico in 2024? Het eigen risico blijft net als in 2023 €385,-
  • Hoe regel ik mijn zorg
  • Wat gaat niet van je eigen risico af?
  • Welke zorg wordt vergoed?
  • Waar moet ik aan denken bij het overstappen van zorgverzekeraar?
  • Wanneer heb ik recht op zorgtoeslag?
  • Is fysiotherapie opgenomen in het basispakket?
  • Welke medicijnen krijg ik vergoed?
  • Is een zorgverzekering verplicht?
  • Hoe is de zorgverzekering in Nederland geregeld?

Antwoorden op deze vragen vind je op ikregelmijnzorggoed.nl of rijksoverheid.nl. Verder vind je hier ook tips over overstappen, zorgtoeslag, vergoedingen en alle regels over je zorgverzekering. De ‘ Ik regel mijn zorg goed ’ campagne is gestart in 2017 en wordt ieder jaar herhaald om mensen te informeren over het nieuwe zorgseizoen.

Ontdek wat de beste zorgverzekering voor jou is in 2024 door zorgverzekeringen te vergelijken. Past je huidige zorgverzekering nog wel bij de behoefte die je volgend jaar nodig denkt te hebben? Het is belangrijk op te kijken naar je huidige zorgsituatie. De zorgverzekeringen veranderen ieder jaar waardoor het goed mogelijk is dat je huidige zorgverzekering niet meer voldoet aan jouw behoeften. Door je zorgverzekering te vergelijken kan het zomaar zijn dat je elders beter/goedkoper verzekerd kan zijn voor 2024. Tot en met 31 december 2023 is het mogelijk om te wisselen van zorgverzekeraar. Je huidige zorgverzekering, ook wel de zorgpolis genoemd, wordt door je nieuwe zorgverzekeraar automatisch voor je opgezegd.
Ik regel mijn zorg goed door zorgverzekeringen te vergelijken in 2024

Gratis bespaartips ontvangen?

Zorgpremie Alert 2021?

Premies alle zorgverzekeraars bekend over

Dagen
Uren
Minuten

Geen zorgen, wij houden zelf ook niet van spam!

Betaal nooit meer teveel voor je vaste lasten